De Uithof Den Haag

15/07/2019

De Uithof in Den Haag is van origine een schaatsbaan, opgericht in 1973. Vandaag de dag is De Uithof een groot sportcentrum waar je onder andere kunt skiën, lasergamen en karten. Er zijn drie ijsbanen: de semi-overdekte 400-meterbaan, de Funrink en een overdekte ijshockeybaan. Bij De Uithof hebben we het hele jaar door ijs! In de winter kan er geschaatst worden op de 400-meterbaan en in de zomer op de ijshockeybaan.

IJsbaan De Uithof is voor een breed publiek toegankelijk. Zet de sporter in je aan en betreed het ijs! Of je nou eens per jaar schaatst, wekelijks een les volgt bij onze Schaatsschool of lid bent van een ijsvereniging. 

 

Zeer populair op dit moment is Curlen. Curling is een superleuke teamsport en zorgt voor veel hilariteit. Het is namelijk belangrijk om je evenwicht te behouden, maar dit is op het gladde ijs nog helemaal niet zo eenvoudig. Dit levert vaak spectaculaire buikschuifacties op of andere creatieve manieren om de steen maar zo dicht mogelijk in het midden van de gekleurde cirkels te krijgen. Curling is het ideale groepsuitje met familie, vrienden of collega’s!

Contactinformatie

Jaap Edenweg 10

2544 NL Den Haag, Nederland

T. 0900 - 33848463

E. info@deuithof.nl

Bezoek de website
  • De Uithof
  • Schaatsbaan De Uithof
  • Locatie De Uithof
  • Schaatsles Kinderen De Uithof

Loading map...

Loading