Thialf Heerenveen

23/09/2021

Schaatsen. Het zit in ons DNA.

Zodra de temperatuur het vriespunt nadert, begint het te kriebelen en halen we de schaatsen voorzichtig uit het vet. Van kleins af aan staan we al op het ijs – geen wonder dat Nederland zoveel schaatsgrootheden heeft voortgebracht. Al sinds 1967 biedt Thialf de beste schaatsvoorzieningen om de wereldprestaties van deze topsporters mogelijk te maken.

Thialf beschikt over meerdere ijsfaciliteiten waarvan de 400 meter baan niet alleen de bekendste, maar ook één van de snelste ter wereld is. Wie kent de beelden niet? Een vol stadion, duizenden toeschouwers gekleed in het oranje op de tribune, een gezellig dweilorkest en natuurlijk de topschaatsers!

Daarnaast beschikt Thialf over een shorttrackbaan (30×60 meter), een 333 meterbaan en de krabbelbaan (een 30×30 meter baan speciaal voor de allerkleinsten). In de aangrenzende hal heeft Thialf ook nog eens een volwaardige ijshockeyarena.

Waan je even als een echte wereldkampioen op de snelste laagland baan van Nederland en ervaar hoe snel jij je rondjes schaatst! De warme chocolademelk staat voor je klaar om daarna heerlijk op te warmen.

 

Contactinformatie

Pim Mulierlaan 1

8443 DA Heerenveen

T. +31 (0) 513 63 77 00

E. info@thialf.nl

Bezoek de website
  • Thialf Heerenveen

Loading map...

Loading