Kraakman

02/11/2022

Kraakman B.V. is Zamboni importeur en dealer voor de Benelux met 18 vestigingen en meer dan 350 medewerkers. Naast het Zamboni dealerschap onderscheiden wij ons door het voeren van een breed pallet aan A-merken waaronder John Deere in de agrarische en groen sector.

Het klantenbestand is zeer gevarieerd, bestaande uit agrarische bedrijven, loonbedrijven en aannemers in GWW & Infra alsmede diverse waterschappen, gemeentes, groenvoorzieningen en particulieren.

Kraakman is een pro-actieve dealerorganisatie met passie voor klanten in de commerciële dienstverlening, agrarische en groenvoorziening. Ons doel is het overtreffen van de klantverwachting in het leveren van creatieve en innovatieve oplossingen. Werknemers en klanten staan centraal en maken voor alle belanghebbenden zowel intern en extern het verschil.

De focus bij Kraakman ligt op de veranderende wensen en behoeften van de klant en fabrikant. Deze wensen en behoeften worden herkend en direct vertaald in producten, diensten en acties. Duurzaam ondernemen is een belangrijke pijler binnen de organisatie. Hierop wordt zowel intern als extern gestuurd.

De ondersteunende afdelingen zijn er om de vestigingen en afdelingen optimaal te laten presteren en te faciliteren. De klanttevredenheid staat voorop en er wordt gestimuleerd om werknemers eigen initiatieven en oplossingen te laten realiseren. Er is een stabiel rendement om bestaansrecht voor de lange termijn te garanderen.

Contactinformatie

Agriport 127

1775 TA Middenmeer

T. 085-489 76 30

E. info@kraakman.com

Bezoek de website