Sidijk BV

31/08/2020

Sidijk is al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van lucht- en schuimgevulde producten en ontwerpt en produceert al jaren paddingen en boardingen voor ijsbanen.

Ons doel is, dat elke sporter het maximale uit zichzelf kan halen. Dat doen wij door een veilige sportomgeving te bieden.

In samenwerking met topsporters en sportbonden, zoals de KNSB en de ISU, maken wij hoogwaardige boardingsystemen die voldoen aan alle internationale eisen. Niet voor niets is Sidijk al jaren marktleider in Nederland en leveren wij systemen voor schaatsbanen en kampioenschappen over de hele wereld!

Sidijk is uniek met haar aanbod voor shortrack. De shorttrack paddingen van Sidijk zijn gemaakt van verschillende soorten schuim, waardoor een optimale combinatie van comfort, luchtverplaatsing en drukverdeling ontstaat. Sidijk levert diverse paddingen naar wens en is continu op zoek naar de nieuwste technieken en innovaties om optimale veiligheid te waarborgen.

Naast het ontwikkelen en op maat maken van de boarding, adviseren wij ook over het onderhoud hiervan. Tevens zijn wij partner in ons scholingsprogramma voor ijsmeesters.

Kijk op onze website www.sidijk.com paddingen en boardingen voor meer informatie.

Voorbeelden van referentieprojecten:
– Thialf, Heerenveen
– Elfstedenhal, Leeuwarden
– Adler Arena, Sochi (voor de Olympische Spelen in 2014)
– Ireen Wüst IJsbaan, Tilburg
– Vikingskipet, Hamar
– Jaap Eden baan, Amsterdam
– Adler Arena, Sochi (Olympische Winter Spelen in 2014)
– National Speed Skating Oval, Beijing (Olympische Winter Spelen in 2022)

Contactinformatie

Pluto 1

8448 CM Heerenveen

T. 0566 - 625 700

E. info@sidijk.com

Bezoek de website